vrijdag, 6. juli 2007 - 11:07

Hoe het moet ongekend populair

Amsterdam

Meer dan 200.000 unieke bezoekers in de eerste twee weken, waarvan ruim 60.000 registreerden en 33.000 gevolgde cursussen. De nieuwe vorm van seksuele voorlichting voor jongeren - www.HoeHetMoet.nl - is sinds haar lancering op 11 juni jl. ongekend populair.

De website wordt vooral door jongens veel bezocht. Naast het volgen van cursussen - met name de cursussen anale seks, beffen en pijpen zijn favoriet - bestoken de jongeren op het forum zowel elkaar als de seksuologen met vragen en stellingen over diverse thema’s rondom seks. www.HoeHetMoet.nl is een website die jongeren op nieuwe, zeer visuele wijze alle informatie over seks geeft die ze nodig hebben: praktisch, expliciet, integer en realistisch.

“Op basis van de vele enthousiaste reacties en statistieken sinds de lancering is het goed om te zien dat de website, zoals verwacht, aanslaat. Wat mij opvalt is dat jongeren niet alleen zelf cursussen volgen, maar op het forum ook uitgebreid en open met elkaar in discussie gaan over verschillende seksuele onderwerpen. Hieruit blijkt dat ze duidelijk behoefte hebben aan een serieus klankbord om hun gedachten over seks tegenaan te houden�, aldus Lydia Koopmans, initiatiefneemster van www.HoeHetMoet.nl.
Categorie:
Tag(s):