dinsdag, 26. juni 2007 - 16:44

Hond tijdens uitlaten gestolen

Oldenzaal

Op maandag 25 juni is tijdens het uitlaten op de Wilhelminastraat in Oldenzaal een bruine Labrador gestolen. De politie zoekt getuigen van de diefstal. Een 44-jarige mevrouw uit Oldenzaal liet op maandag 25 juni omstreeks 21.30 uur haar hond, een bruine Labrador, uit op de Wilhelminastraat in Oldenzaal. Omstreeks 21.45 uur hoorde de eigenaresse achter haar een auto stoppen, een portier open en dicht gaan, en vervolgens weer wegrijden.

Toen ze achterom keek waar haar hond bleef, die al die tijd op een afstand van ongeveer 40 meter achter haar liep, was de hond in geen velden of wegen meer te bekennen.

Vermoedt wordt dat de persoon of personen in de auto meer weten van de verdwijning van de hond. De 44-jarige eigenaresse weet alleen dat de auto die stopte een donkerblauwe auto is van het merk Opel. Zij heeft hiervan aangifte gedaan.

Het signalement van de hond is;

- bruine Labrador
- de hond luistert naar de naam “Tukker�
- Tukker is gechipt en ongeveer 7 jaar oud

Getuigen die informatie hebben dat kan leiden tot de opsporing van de mogelijke dader(s) kunnen contact opnemen met de Afdeling Oldenzaal via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem.
Provincie:
Tag(s):