woensdag, 5. september 2007 - 21:50

Hoogeveen klaar voor een hartstochtelijk jaar

Hoogeveen

Hoogeveen is helemaal klaar voor een hartstochtelijk jaar als culturele gemeente van Drenthe. Tijdens dit jaar vinden er verschillende spectaculaire optredens en andere culturele evenementen plaats. De spetterende opening is op vrijdag 14 september en iedereen is uitgenodigd.

Het culturele jaar, Hartstocht in Hoogeveen, wordt afgetrapt met een officiële opening op vrijdagavond 14 september op een centrale plaats in de wijk Erflanden. Tijdens deze opening wordt het eerste kunstwerk van Velden van Nevel onthuld.

Hoogeveen krijgt het komende jaar de kans om te werken aan een sterker imago onder de inwoners zelf en mensen van buiten. Hoogeveners zijn bescheiden. Maar Hoogeveners zijn ook pioniers, eigenzinnig en niet bang uitgevallen. Samen met een fikse dosis creativiteit kan Hartstocht in Hoogeveen deze eigenschappen prachtig uitbuiten. De onderhuidse passie van Hoogeveen komt boven… En dat gaat heel mooie culturele activiteiten opleveren!

Het culturele jaar wordt een reis van het hart en dus van het Hoogeveen die inspirerend is en geïnspireerd wordt. Hoogeveen wil inwoners en buitenstaanders hiermee in het hart raken en in het hart sluiten.
Provincie:
Tag(s):