zondag, 21. oktober 2007 - 20:47

Hoogeveen zoekt kandidaten Vrijwilligersprijs 2007

Hoogeveen

De gemeente Hoogeveen reikt 10 december de Vrijwilligersprijs 2007 uit. De prijs is bestemd voor een vrijwilliger of vrijwilligersgroep die zich meer dan anderen of op een bijzondere manier heeft ingezet voor het vrijwilligerswerk in de gemeente Hoogeveen. Dat kan bijvoorbeeld gaan om een eenmalige bijzondere inspanning, maar ook om vrijwilligerswerk dat al jaren met veel enthousiasme wordt verricht.

De gemeente Hoogeveen telt zo’n 20.000 vrijwilligers. Zij houden een groot deel van alle voorzieningen in de gemeente Hoogeveen draaiende. Het gemeentebestuur is trots op zijn vrijwilligers. Daarom is er de Hoogeveense Vrijwilligersprijs. De prijs wordt om het jaar uitgereikt en bestaat uit een aandenken, een geschenkenbon en een bedrag van €1250 voor een goed doel op het vlak van vrijwilligerswerk, aan te wijzen door de winnaar.

De prijs is in Hoogeveen in december 1995 voor het eerst uitgereikt, in navolging van de Internationale Vrijwilligersprijs.

Iedereen kan kandidaten voor de prijs voordragen. Dat kan tot 19 november. De voordracht moet goed gemotiveerd zijn. Indienen van een voordracht kan via de website www.hoogeveen.nl/vrijwilligersprijs of schriftelijk aan: Gemeente Hoogeveen, t.a.v. Arie de Jong, Postbus 20.000, 7900 PA Hoogeveen.
Provincie:
Tag(s):