woensdag, 27. juni 2007 - 18:25

Hoogeveener gewond door messteken

Hoogeveen

Een 38 jarige bewoner van de P Dubbeldamstraat in Hoogeveen is woensdagmorgen gewond geraakt tijdens een ruzie waarbij een mes werd gebruikt. De man is aan zijn verwondingen behandeld in het ziekenhuis. De dader is gevlucht maar zijn identiteit is bekend.

Kort na 07.00 uur werd het slachtoffer op straat voor zijn woning aangevallen door de verdachte. Deze kwam uit de woning van een vriendin en had zich gestoord aan het gedrag van het slachtoffer. De verdachte had een mes in zijn hand en daarmee stak hij in op het slachtoffer. Deze werd geraakt aan zijn borst en in zijn rug. Het slachtoffer vluchtte zijn woning binnen en belde de politie.

Bij de komst van de politie was de verdachte verdwenen. Een direct ingestelde zoekactie in o.a. ook twee woningen had geen resultaat. Het mes is op straat gevonden en in beslag genomen.

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, maar kon na behandeling weer naar huis, omdat de verwondingen mee vielen. Hij heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie.
Provincie:
Tag(s):