woensdag, 19. december 2007 - 20:47

Hoogeveense jongeren springen voor auto's

Hoogeveen

De politie kreeg dinsdagavond een melding binnen van overlast veroorzaakt door jongeren op de Schutstraat in Hoogeveen. De jongeren zouden voor auto’s op de rijbaan springen en voorbijgangers lastig vallen.

Agenten zagen inderdaad dat er een redelijke groep jongeren aanwezig was en vroegen alle aanwezigen om zich te identificeren. Twee personen van de groep hadden geen identificatiebewijs bij zich en kregen daarvoor een bekeuring.

Op het moment dat agenten daarmee bezig waren, bemoeide een 18 jarige jongeman uit Hoogeveen zich ermee. Ook hij werd gevraagd zich te identificeren. De man gaf aan dat hij geen identificatiebewijs bij zich had en wilde zijn niet naam geven. De jongeman gaf een grote mond en weigerde zich te identificeren. Hij werd aangehouden op de Schutstraat en werd overgebracht naar het politiebureau.

Op het politiebureau aangekomen gaf de jongeman zijn naam. Hij kon vervolgens het bureau verlaten met een bekeuring op zak. Na de politieactie keerde de rust weer op de Schutstraat.
Provincie:
Tag(s):