zaterdag, 29. september 2007 - 22:09

Horlogeverkoper in voorprogramma van Jannes

Enschede

De 17-jarige Patrick ter Haar uit Almelo zingt al vanaf zijn 4de jaar de sterren van de hemel. Op de basisschool in zijn woonplaats werd zijn zangtalent al vroeg ontdekt en kreeg hij vaak de hoofdrol in de schoolmusical. Na de winst in de plaatselijk Idols versie en het winnen van de Kapitein Kieviet Kompetitie van RTV Oost won Patrick ook de publieksprijs op het smartlappenfestival in Nijverdal.

In 2006 schreef Manfred Jongenelis, de ontdekker van onder andere Grad Damen, een eigen lied voor Partick 'Jij mijn vriend'. Jongenelis bezit een eigen opnames studio waar artiesten als Grad Damen, Dries Roelvink, Peter Beense en Corry Konings hun liedjes opnemen. Patrick scoorde zo goed met zijn eigen lied dat hij binnen de kortste keren op nummer één belande in de verzoekparade van TV Oranje.

15 december 2006 was tot nu toe het hoogtepunt in de carrière van de tiener met de gouden stem, Partick stond in het voorprogramma van Jannes in Concert in Almelo. Het publiek genoot van de spontane jongen die gewoon op zaterdag met zijn vader op de markt in Enschede staat om horloges aan de man te brengen. Daarnaast werkt Patrick hard aan de ontwikkeling van zijn stem, en zullen wij zeer binnenkort vast meer van dit zangtalent uit het oosten horen.
Provincie:
Tag(s):