vrijdag, 10. augustus 2007 - 14:53

Houseparty Schiphol gaat niet door

Haarlemmermeer

Omdat de organisatie door het evenementenbureau Fly-Hi niet in het bezit is van de vereiste evenementenvergunning voor de locaties Schiphol en Zwanenburg gaat het Housefeest dat 11 augustus gehouden zou worden niet door.

Er is geen vergunning voor afgegeven en de gemeente zal het feest wanneer het wel doorgaat, laten afbreken door politie en de Koninklijke Marechaussee. Het feest onder de titel Fly2Beautiful zou in de bedrijfskantine 'café Livingstone' plaatshebben.

De locatie is onderdeel van het Triport II gebouw op Schiphol. De gemeente Haarlemmermeer heeft de organisator van het feest woensdag 8 augustus ingelicht. Ook de alternatieve locatie – Partycentrum Silverstone in Zwanenburg- is bij gebrek aan een evenementenvergunning door de gemeente geweigerd.

De organisatie had oorspronkelijk een andere datum opgegeven maar deze datum is te komen vervallen. De gemeente heeft in mei 2007 aangegeven dat er voor een nieuwe datum van het evenement een nieuwe vergunning moest worden aangevraagd maar dat heeft de eigenaar niet gedaan.

Onder andere op het advies van de Koninklijke Marechaussee (KMar) heeft de gemeente besloten het feest in café Livingstone op Schiphol niet toe te staan omdat deze heeft aangegeven dat zij onvoldoende afspraken met haar partners heeft kunnen maken en dat het beveiligingsbedrijf niet over de juiste vergunning beschikt om een evenement te beveiligen.

Hierop heeft de gemeente besloten dat het feest geen doorgang kan hebben. Het partycentrum Silverstone heeft eveneens geen vergunning voor het feest.
Provincie:
Tag(s):