vrijdag, 14. december 2007 - 17:12

Huiszoeking in Baexem na schietincident op N280

Kelpen-Oler

De politie heeft aan het begin van de avond een woning in Baexem doorzocht. De woning is mogelijk van een van de betrokken personen bij het schietincident dat vrijdagmiddag op de N280 in Kelpen plaatsvond, zo meldt een woordvoerder van de politie. Er zijn daarbij geen aanhoudingen verricht. In het kader van het onderzoek kunnen geen mededelingen worden gedaan over de betrokken personen.

De 23-jarige Weertenaar die bij de schietpartij gewond raakte, heeft het ziekenhuis inmiddels verlaten. Hij is gehoord, maar niet aangehouden, aldus de zegsman. De identiteit van de bestuurder van de jeep is nog niet bekend.

Vrijdagmiddag werd een personenauto doorzeefd met kogels aangetroffen aan de N280 ter hoogte van Kelpen. De twee inzittenden, waarvan de bijrijder gewond was, meldden zich bij restaurant de Molshoof met het verzoek om een taxi te bellen. De twee mannen verklaarden een aanrijding te hebben gehad. Het personeel alarmeerde echter de politie toen ze de aard van de verwondingen van de bijrijder zagen. De bestuurder liet zich vervolgens door een derde persoon ophalen en is sindsdien spoorloos.
Provincie:
Tag(s):