dinsdag, 17. april 2007 - 9:16

Huiszoekingen in vier woningen in de Kruidenbuurt

Eindhoven

De politie heeft maandagmiddag huiszoekingen gedaan in vier woningen in de Kruidenbuurt in Stratum. Deze huiszoekingen vonden plaats vanwege mogelijke handel in verdovende middelen. Twee bewoners, een 49-jarige vrouw en een 40-jarige man, werden aangehouden tijdens de actie.

In de woning van de 49-jarige vrouw werden ruim 110 gram amfetamine en een kleine hoeveelheid cocaïne aangetroffen. In het pand van de verdachte man werden bijna 7 gram speed en 16 gram cocaïne gevonden. In een derde woning werd een 28-jarige man gehoord. Dit gebeurde nadat de politie in zijn woning bijna 50 gram henneptoppen aantrof en vervolgens in zijn auto nog 80 hennepstekjes en groeimiddel vond. Tegen deze verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

In de vierde woning werden 2 XTC tabletten, 0,2 gram cocaïne en 0,1 gram hasj gevonden. De eigenaar deed afstand hiervan. De 49-jarige vrouw en de 40-jarige man zijn voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau. De politie zette twaalf agenten in bij de actie.
Provincie:
Tag(s):