donderdag, 18. oktober 2007 - 19:51

Hulp bij het Huishouden naar vier partijen

Vijf gemeenten gunnen de opdracht voor Hulp bij het Huishouden aan vier partijen. Met de ondertekening van de raamovereenkomsten is vandaag de Europese aanbesteding van de Hulp bij het Huishouden afgerond. De Colleges van B&W van de gemeenten Boekel, Landerd, Sint-Oedenrode, Uden en Veghel besloten eerder gezamenlijk de opdracht voor het uitvoeren van Hulp bij het Huishouden in het kader van de Wet maatschappelijk ondersteuning (Wmo) voor de jaren 2008 en 2009 te gunnen aan vier partijen.

De vier partijen, waarmee raamovereenkomsten zijn aangegaan, zijn de regionale aanbieders Stichting Thuiszorg Brabant Noord-Oost, Stichting Welstaete en Thuiszorgcentrum van den Akker B.V. en de landelijk werkende Stichting Residentiële en Ambulante Zorg. Bij de ondertekening was ook regionale aanbieder Healthy Care, onderaannemer van RAZ, aanwezig.

Door gemeenten en aanbieders is uitgesproken dat samenwerking belangrijk is om ook in de toekomst de hulp en ondersteuning te kunnen waarborgen. Samenwerking onderling maar ook bijvoorbeeld met het onderwijs en het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI).
Provincie:
Tag(s):