vrijdag, 22. juni 2007 - 18:31

Hunzerheem vergeet ouderen niet!

Groningen

Op zondag 24 juni is het weer Vergeet-me-niet-dag, een initiatief van het Nationaal Fonds Ouderenhulp. Op deze dag vraagt het fonds aandacht voor ouderen die zich in de zomermaanden extra eenzaam voelen. Het fonds heeft tien geheel verzorgde dagtrips naar de kust ter beschikking gesteld voor de instelling die de leukste invulling wist te geven aan de Vergeet-me-niet-dag.

Zorgcentrum Hunzerheem, onderdeel van de Professor Heymansstichting, viel ook in de prijzen. Cliënten en medewerkers van Hunzerheem maken op 22 juni ‘in Beatrix-sfeer’ per koets een rondrit door de stad. Onderweg worden ‘vergeet-ze-niet’ plantjes aan het publiek uitgedeeld en een kaart van Hunzerheem voorzien van de boodschap ‘breng mij eens een bezoekje deze zomer’.

De prijs “is een opsteker voor iedereen die vol enthousiasme bezig is geweest met het bedenken van de activiteiten. De bewoners van Hunzerheem vinden het ook geweldig. Zij leven helemaal naar het uitstapje toe�, aldus Antina van de Ploeg van de activiteitenbegeleiding.
Provincie:
Tag(s):