woensdag, 27. juni 2007 - 21:08

Huur een 'baar-moeder' voor 70.000,- euro

Amsterdam

U kunt geen kinderen krijgen of uw carrière staat het krijgen van kinderen in de weg? Martijn de Bree wil met speciaal geselecteerde lokale draagmoeders de kinderwens van wensouders uit laten komen met zijn in Kameroen gevestigde bedrijf WishChild Medicals Inc. De eerste twee kantoren staan gepland in Los Angeles en Amsterdam. Hier denkt de ondernemer zijn grootste doelgroep, sterren die hun figuur niet kunnen/willen schaden i.v.m. carrière, te kunnen bereiken.

Het bedrijf richt zich op koppels die of zelf geen kind(eren) kunnen krijgen om wat voor medische reden dan ook of voor wie het baren van kinderen in verband mogelijke lichamelijke veranderingen door een zwangerschap, niet gewenst is. Ook bestaat de mogelijkheid voor homo koppels om langs deze weg een wenskind te krijgen.

De onderneming is gevestigd in de buitenwijken van Douala, de grootste stad van Kameroen. Op een eigen terrein van 5 hectare staan luxe villa's voor de potentiele draagmoeders. Er is een medische staf, er is een kleinschalig ziekenhuis volledig gericht op zwangerschap met Internationale doktoren, vroedvrouwen, kinderartsen en anesthesisten.

De draagmoeders worden maximaal drie draagmoederschappen kan worden ingezet. In ruil hiervoor krijgt zij een hoge financiële beloning en een opleiding naar keuze. Wat voor bedrag de vrouwen krijgen voor het baren is niet bekend.

Een 'baby op bestelling' kost tussen de 50.000,- en 70.000,- euro. Een stuk hoger dan gebruikelijk is voor draagmoederschap. Of er al kindjes 'besteld' zijn is niet bekend gemaakt.
Categorie:
Tag(s):