woensdag, 20. juni 2007 - 22:48

'Hygiënisch; snot op je toetsenbord'

Amsterdam

Toetsenborden, gsm’s en andere apparaten met moeilijk te bereiken vuil. Dagelijks gebruik, maar vol bacteriën. Onder de toetsen ontluiken monsterlijke ziektekiemen die niet goed weg te halen en te reinigen zijn. Op toetsenborden zitten zelfs vaak meer bacteriën dan op openbare toiletten! Daar komt nu verandering in met Cyber Clean. Geen grap, maar de oplossing tegen moeilijk bereikbaar vuil.

Het materiaal lijkt op het vroegere Slimy. Toen bedoeld voor kinderen om eens lekker in te kneden en mee te spelen. Nu, in een nieuwe samenstelling met desinfecterende middelen blijkt het oude Slimy ineens een betrouwbare schoonmaakvriend. Door de ‘snotplak’ op het toetsenbord te drukken wringt zijn lichaam zich tot in de moeilijkste hoeken. Eenmaal teruggetrokken blijkt dat het vuil geen enkele kans had, alles wordt gedesinfecteerd en meegezogen door deze Super Slimy.

Cyber Clean maakt schoon en desinfecteert tegelijkertijd. Geen vreemde chemische stoffen maar biologisch afbreekbaar, is Cyber Clean ook geen lastige klant voor het milieu. Na gebruik gaat Cyber Clean weer in het doosje waar hij het vuil in zich opneemt en afbreekt. Het is ook gemakkelijk te zien wanneer de Super Slimy moe wordt en een nieuwe vereist is. Hij verliest dan langzaamaan zijn heldere gele kleur en veranderd naar een groene snotlap. Op naar een nieuw potje.

Cyber Clean leidt de revolutie; snot maakt het huis weer hygiënisch schoon. Adviesprijs € 3,95
Categorie:
Tag(s):