zaterdag, 8. december 2007 - 19:38

Identiteit aangetroffen lichamen bekend

Den Haag

De identiteit van de donderdagavond 6 december aangetroffen stoffelijke overschotten van een man en vrouw zijn bekend. Het gaat om een 60-jarige vrouw uit Den Haag en haar 32-jarige zoon. Het sectieonderzoek naar de doodsoorzaak is nog niet afgerond. De politie kan derhalve nog geen mededelingen doen omtrent de doodsoorzaak van de moeder met haar zoon.

Beiden werden omstreeks 20.30 uur en rond middernacht zijn gevonden in een water aan de Alberdastraat, op het terrein van Parnassia.
Eerder die avond gaf iemand een tas af bij Parnassia die mogelijk van één van de twee slachtoffers is. De politie komt graag in contact met deze persoon.

De politie is daarnaast dringend op zoek naar personen die informatie hebben over wat er op donderdagavond in of rond het terrein van Parnassia aan de Alberdastraat heeft plaats gevonden. Heeft u informatie die voor de politie van belang kan zijn? Belt u dan met de recherche van Bureau Loosduinen op nummer 0900-8844. Anoniem kunt u ook uw informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):