woensdag, 25. juli 2007 - 9:11

Identiteit dode man Schijf bekend

Schijf

De identiteit van de man die dinsdagochtend dood is aangetroffen op een oprit van een woning aan de Nederheide is bekend. Het betreft een 24-jarige inwoner van Tilburg. De familie van het slachtoffer is op de hoogte gesteld. De politie heeft dinsdag de hele dag onderzoek gedaan in en om de woning aan de Nederheide.

In de woning werd een kleine hennepkwekerij aangetroffen. De politie heeft de kwekerij met 200 plantjes ontmanteld. De bewoonster van de woning, een 39-jarige inwoonster van Schijf en een 33-jarige inwoner van Breda melden zich gisteren bij de politie die bij de woning het onderzoek verrichtte. Beiden zijn dinsdag aan het einde van de middag aangehouden als verdacht van overtreding van de Opiumwet, aangaande de aangetroffen hennepkwekerij. Nader onderzoek zal uit moeten wijzen of het tweetal ook betrokken is bij de dood van het 24-jarige slachtoffer. Zij zijn inverzekering gesteld.

Op dit moment wordt met 15 rechercheurs aan de zaak gewerkt. Donderdag vindt sectie op het slachtoffer plaats in het Nederlands Forensisch Instituut in Rijswijk. De politie gaat vandaag door met het dinsdag opgestarte buurtonderzoek.
Provincie:
Tag(s):