donderdag, 13. september 2007 - 12:01

Identiteit slachtoffer Roosendaal bekend

Roosendaal

De identiteit van de dode man in Roosendaal is bekend. Het gaat om een 35-jarige man uit Roosendaal. De man kwam in de nacht van dinsdag 11 september op woensdag 12 september in een café annex woning aan de Stationsstraat tengevolge van een misdrijf om het leven. Het slachtoffer blijkt de bewoner te zijn. Hij is vermoedelijk door vuurwapengeweld komen te overlijden in het woongedeelte van het bewuste pand.

De politie van district Bergen op Zoom heeft een onderzoeksteam geformeerd van circa 25 politiemensen geformeerd. Het onderzoek wordt geleid door een Officier van Justitie.

Direct na het aantreffen van het stoffelijk overschot van de man is de politie een uitgebreid onderzoek begonnen. Zo zoekt de technische recherche momenteel nog steeds naar sporen op de plaats van het delict. Rechercheurs zijn gestart met buurtonderzoeken en hebben inmiddels diverse getuigen verhoord. Getuigen of personen die nadere informatie kunnen geven worden verzocht om contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Het is ook mogelijk om anonieme in formatie te verstrekken via de Meldlijn Meld Misdaad Anoniem. Deze meldlijn is bereikbaar op 0800-7000. Bellers hoeven hun naam niet te noemen
Provincie:
Tag(s):