woensdag, 12. december 2007 - 14:09

Iedereen eten met de Kerstdagen!

Amsterdam

Op elf locaties in Amsterdam en Diemen kunnen particulieren van 17 tot en met 24 december hun kerstpakketten en ander houdbaar voedsel inleveren. De Voedselbank Amsterdam maakt er vervolgens honderden pakketten van om onder haar klanten te verdelen. Dit alles onder het motto: iedereen te eten met kerst.

Vorig jaar hebben een paar honderd mensen gehoor gegeven aan de oproep van de Voedselbank Amsterdam. Toen was er maar één inleverplek open. Nu kan iedere Amsterdammer in zijn buurt een inleverplek vinden. Mensen die hun kerstpakket willen inleveren kunnen kijken op de website van de Voedselbank Amsterdam of bellen met 06- 23 56 08 36 voor het dichtstbijzijnde adres.

De Voedselbank Amsterdam deelt wekelijks ruim 800 voedselpakketten uit aan mensen die voor zo’n pakket in aanmerking komen. Speciaal voor hen houdt de Voedselbank Amsterdam deze grote voedselactie. Met alles wat gebracht wordt krijgen die 800 gezinnen een uitgebreid voedselpakket zodat ook zij een kerstmaal op tafel kunnen zetten.
Provincie:
Tag(s):