zondag, 5. augustus 2007 - 15:58

Inbrekers bedreigen beveiliger met vuurwapen

Rotterdam

De politie heeft drie mannen aangehouden die verdacht worden van inbraak en het bedreigen met een vuurwapen. Zondagochtend rond 04.00 uur zag een beveiliger op de Cairostraat dat drie mannen aan het inbreken waren in een kantoorpand. Ze zaten op het dak. Toen de verdachten de beveiliger zagen, bedreigden ze hem met een vuurwapen, waarna zij er vandoor gingen.

Gewaarschuwde politiemensen zagen tijdens een onderzoek in de omgeving op de kruising van de Singaporeweg en de Cairostraat een auto stilstaan die tegen een oplegger van een vrachtwagen was gereden met één zwaargewonde inzittende. Agenten hielden deze man aan en brachten hem onder begeleiding over naar een ziekenhuis voor de behandeling van zijn verwondingen.

Een tweede verdachte werd rond tien uur 's ochtends in een auto door de politie aangehouden op de kruising van de Franselaan en de Tjalklaan. In de loop van de ochtend rond half twaalf is ook een derde man aangehouden op het industrieterrein van de Spaanse Polder.

Hij had ingebroken in een vrachtwagen en had hier enkele uren gezeten. Politiepersoneel nam de gewonde man mee naar een politiebureau waar hij werd ingesloten. De verdachten hebben de leeftijd van 27, 27 en 29 jaar oud en komen uit Eindhoven. De politie onderzoekt de toedracht.
Provincie:
Tag(s):