dinsdag, 6. november 2007 - 21:08

Ineke Mulder reikt provinciale vrijwilligersprijs uit

Groningen

Gedeputeerde Ineke Mulder reikt woensdag de provinciale vrijwilligersprijs uit in de categorie vrijwilligerswerk en onderwijs. Dit gebeurt op de Groninger Beursvloer in Martiniplaza. De prijs bestaat uit een cheque van 3000 euro en een oorkonde.

De prijs is een voorbeeld van samenwerking tussen vrijwilligerswerk en onderwijs. Het is de derde in een serie van drie prijzen die de provincie Groningen jaarlijks uitreikt aan vrijwilligersorganisaties die zich onderscheiden door een bijzondere aanpak. Zaterdag is de prijs, in de categorie 'samenwerking tussen vrijwilligerswerk en bedrijfsleven', gewonnen door het dorpshuis in Thesinge. Afgelopen vrijdag heeft de Stichting Samen aan Tafel uit Hoogezand de prijs gewonnen in de categorie 'bestaand vrijwilligerswerk'.

De prijs wordt uitgereikt tijdens de Groninger Beursvloer. Een groot evenement waar vrijwilligersorganisaties met een vraag, worden gekoppeld aan bedrijven die willen helpen (maatschappelijk ondernemen). De beursvloer is mede mogelijk gemaakt door de provincie Groningen.
Provincie:
Tag(s):