maandag, 21. mei 2007 - 8:43

Inloopavond Zuidtangent Uithoorn

Uithoorn

De provincie Noord-Holland houdt op maandag 21 mei een inloopavond over de komende busbaan voor de Zuidtangent in Uithoorn. Bewoners kunnen informatie krijgen over de stand van zaken en de planning.

Vorig jaar is besloten dat de busbaan voor de Zuidtangent aangelegd gaat worden op het traject door de wijk Legmeer. De provincie wil de bewoners hierover informeren en de gelegenheid geven vragen te stellen. Op maandag 21 mei zijn bewoners tussen 17.30- 19-30 uur welkom in het Alkwin Kollege (Weegbree 55) in Uithoorn.

Diezelfde avond op dezelfde locatie start om 20.00 uur een bijeenkomst voor de direct-aanwonenden van de busbaan. De provincie wil met hen graag praten over de zichtschermen en over het ontwerp daarvan. Hoe de zichtschermen eruit komen te zien, kunnen zij mede bepalen. In deze fase kunnen wensen en ideeën van bewoners nog worden meegenomen. Daarin houdt de provincie rekening met de betaalbaarheid en de uitvoerbaarheid. De beslissingsbevoegdheid blijft in handen van de provincie. De bijeenkomst wordt om 21.30 uur gesloten.
Provincie:
Tag(s):