donderdag, 10. mei 2007 - 17:55

Insectenbeten; Veilig en snel van de zwelling en jeuk af

Amsterdam

Niet alleen mensen varen wel bij het mooie, zomerse weer. Ook insecten zwermen uit, op zoek naar slachtoffers in luchtige kleding. Vervelende zwellingen en jeuk door insectenbeten kunnen het zomerplezier behoorlijk verpesten. De nieuwe vinding Bite Away van Pharma Direct maakt een einde aan het ongemak. Snel en veilig.

Bite Away is een handzaam, spatwaterdicht apparaat dat gemakkelijk in de handtas past. Het werkt op basis van warmte die het insectengif afbreekt zonder de huid te beschadigen. De zwelling en de jeuk verdwijnen.

Bite Away werkt bij beten en steken van muggen, paardenvliegen, horzels, wespen, bijen, maar ook bij jeuk door brandnetels of kwallenbeten. Door het apparaat drie tot zes seconden op de aangedane plek te houden, zorgt de warmte ervoor dat het insectengif snel wordt afgebroken. Wanneer Bite Away direct na het ontstaan van de steek of beet wordt gebruikt, dan wordt de zwelling en jeuk voorkomen of sterk verminderd. Maar ook bij later gebruik zorgt Bite Away voor verlichting van de jeuk en vermindering van de zwelling.

Bite Away is te koop via drogisterij, gezondheid winkel en apotheek en kost 32,95 euro.
Categorie:
Tag(s):