dinsdag, 15. mei 2007 - 14:45

Interim manager museum bekend

Utrecht

Gert-Jan van der Vossen start 1 juni als interim manager in het Centraal Museum, naast de huidige directeur. Hij werkt maximaal drie dagen per week. Tot 1 januari 2008 is hij verantwoordelijk voor de interne bedrijfsvoering en het veranderproces in het Centraal Museum.

In maart besloot het college een interim manager aan te stellen in het Centraal Museum. De interim manager heeft als opdracht het verhelderen van de organisatiestructuur van het Centraal Museum en het verbeteren van de interne communicatie. Ook levert hij een bijdrage aan de verandering in de bedrijfscultuur.

Volgens afspraak zal de interim manager na afloop van iedere fase rapporteren over de voortgang aan de Commissie Centrale Personeelszorg. Als de interim manager het veranderingsproces en zijn overige taken naar tevredenheid heeft afgerond, neemt de huidige directeur de algehele leiding weer over.

De heer Van der Vossen is bedrijfseconoom en Registercontroller. Hij is vennoot van de Holland Consulting Group in Amsterdam en heeft al eerder een aantal interim werkzaamheden op directieniveau verricht.
Provincie:
Tag(s):