zondag, 19. augustus 2007 - 21:35

Internationaal Vliegerfeest trekt duizenden bezoekers

Emmen

Het luchtruim boven de Grote Rietplas in Emmen was het hele weekeinde gevuld met vliegers in alle soorten, kleuren en maten tijdens het door de Stichting Vliegerfestival Emmen georganiseerde 19e internationale Vliegerfeest. Gedurende het hele weekeind waren er spectaculaire vliegershows te zien van deelnemers uit de hele wereld. Chinese, Indiase en Europese meester vliegers lieten hun kunsten hoog in de lucht zien aan meer dan 20.000 bezoekers.

Vliegers van 38 meter lang en met een doorsnee van negen meter, vissen van vijftien meter, veelkleurige en veelvormige kikkers en katten hoog in de lucht waren echte publiekstrekkers op het gratis toegankelijk vliegerfeest. Voorzitter Gerrie Enninga van de Stichting Vliegerfestival Emmen is tevreden over het 19e editie van het Vliegerfestival.

“Het was een geweldig Vliegerfeest dit jaar, het weer was perfect voor de bezoekers al was een beetje meer wind voor de deelnemers wel prettig geweest, het aantal bezoekers lag hoger dan vorig jaar en met prachtige shows was het een spectaculaire vlieger weekeind� aldus de voorzitter.
Provincie:
Tag(s):