donderdag, 30. augustus 2007 - 22:03

Islamitisch slachthuis overvallen in Oirschot

Oirschot

Bij een overval op een islamitische aan de Meijerijsedijk in het buitengebied van Oirschot is donderdagavond een gewonde gevallen. Rond half acht kwamen drie gewapende en gemaskerde mannen binnen en eisten geld. Drie in het pand aanwezige personen werden bedreigd, een van hen raakte lichtgewond door vermoedelijk een handgemeen.

Na de overval zijn de daders met een blauwe auto, model sedan, gevlucht in onbekende richting. De kentekenplaten van deze auto waren gestolen vanaf een geparkeerde auto aan de Kremerstraat in Oirschot. De politie heeft op beide plaatsen een sporenonderzoek ingesteld.

De politie is dringend op zoek naar getuigen die iets meer kunnen vertellen over de auto waarin de daders zijn gevlucht en de richting waarin ze zijn weggereden. Ook mensen die gezien hebben dat een kentekenplaat van een geparkeerde auto aan de Kremerstraat werd gestolen of iets dat daar mogelijk verband mee houdt, worden verzocht om contact op te nemen.

Verder zijn natuurlijk getuigen die anderszins informatie hebben die met deze overval verband zou kunnen houden, zeer belangrijk voor het onderzoek naar het gebeurde. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anonieme tips kunnen doorgegeven worden via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):