dinsdag, 7. augustus 2007 - 17:05

Jackie Summer Fair geheel in stijl

Noordwijk

Op 1 en 2 september 2007 vindt in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk de tweede editie van de Jackie Summer Fair plaats. Huis ter Duin zal weer een onvergetelijk en onwaarschijnlijk spannend weekend lang worden omgetoverd tot ‘Jackie Hotel’. Tijdens de Jackie Summer Fair viert Jackie het eind van de zomer geheel in stijl. Jackie-stijl welteverstaan. Zo vind je in de tuin van Huis ter Duin 25 witte cabana’s, Nikki Beach-achtige loungeplekken, sushi en champagnebars.

De Jackie VIP night op 31 augustus staat dit jaar in het teken van de Jackie It-girl van 2007. Wie treedt in de voetsporen van de It-girl van 2006: Nicolette van Dam? Op deze avond onthult Jackie welke vrouw het allemaal heeft: de juiste tas, de juiste accessoires, de perfecte stijl, de ambitie en het talent. En natuurlijk die x-factor wat maakt dat mannen haar willen en vrouwen haar willen zijn.

Op de Jackie Summer Fair verveel je je geen seconde: behalve shoppen, socializen, netwerken en flirten is er meer dan genoeg ander entertainment te beleven.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: op de catwalk kun je je vergapen aan sexy lingerie van Der Kommissar en bovendien zien wat de komende winter hot is met de vooruitziende looks van styliste Danie Bles.

Verder verheugen we ons nu al op grappige en leerzame lezingen van de schrijvers Kluun en Sophie van der Stap en - voor degenen die dat nog niet tot in de puntjes in de vingers hebben - de tips van flirt master Tijn van Ewijk. De Jackie Summer Fair bestaat niet alleen uit kijken, het is ook actief meedoen met workshops van La Mer, KOH Cosmetics, Gassan Diamonds en Tov Jewels.

Altijd al een persoonlijke cover van Jackie willen hebben? Alle aspirant modellen en andere mooie mensen kunnen zich laten fotograferen in de stand van Jackie en hun eigen cover downloaden van www.jackieonline.nl. Wil je alles weten over je toekomst of je hand laten analyseren? Also possible, in de Jackie stand vind je een handlezer en tarotlegger.
Categorie:
Tag(s):