donderdag, 4. oktober 2007 - 13:44

Jan Smit is nu een echte kaaskop

Bodegraven

Jan Smit wordt volgend jaar gesponsord door het Rode Zegel. De Volendamse zanger tekende woensdag tijdens het jaarlijkse kaasevenement van Zijerveld & Veldhuyzen in Bodegraven zijn sponsorcontract voor de ‘Jan Smit komt naar je toe Tour 2008’. De zanger gaat Noord-Hollandse kaas met het Rode Zegel promoten, dit Rode Zegel garandeert échte authentieke Noord-Hollandse kaas.

Jan Smit geeft in 2008 bijna 30 concerten in 11 steden. Bij Noord-Hollandse kaas met het Rode Zegel zijn er vanaf week 44 kaarten te winnen voor één van zijn concerten tijdens zijn ‘Jan Smit komt naar je toe Tour 2008’. Tevens kunnen er zeer exclusieve ‘Ontmoet en Groet’ kaarten gewonnen worden.

Jan Smit en de kaas met het Rode Zegel zijn beide afkomstig van Noord-Hollandse grond. De samenwerking tussen de twee Noord-Hollandse smaakmakers werd bezegeld op het centrale plein van Fort Wierickerschans, dat is omgetoverd tot Alkmaarder kaasmarkt. In de gebouwen van het oude Fort zijn van 1 tot en met 4 oktober verschillende markten uit binnen- en buitenland gevestigd. Donderdag 4 oktober is het Fort geopend voor consumenten. De entree is gratis.
Categorie:
Tag(s):