donderdag, 18. oktober 2007 - 19:41

Jeroen Vaartjes wint zilveren Amerikaanse caravan

Swifterbant

Presentatoren Marit van Bohemen en Sander Janson van het RTL4 tv-programma 'Campinglife' overhandigen zondag 21 oktober de hoofdprijs van de Wieckse Witte Nationale Zomerpromotie 2007. De gelukkige winnaar van de ultrahippe zilverkleurige Wieckse Airstream caravan is Jeroen Vaartjes uit Swifterbant. De opvallende Wieckse Airstream vertegenwoordigt een waarde van 55.000 Euro.

Het afgelopen voorjaar trok de Wieckse Airstream caravan al de nodige aandacht van consumenten tijdens een tournee langs supermarkten en horecaterrassen in het hele land. Gedurende een aantal actieweken kon de consument via het invoeren van actiecodes op www.wieckse.nl kans maken op de Wieckse Airstream of één van de 200 Wieckse Witte glazenpakketten.

Het is de tweede keer op rij, dat bij Wieckse een grote prijs te winnen was. Vorig jaar was het nog een Wieckse Hottub, een houten bubbelbad voor op je dakterras of in je tuin. Voor 2007 was de inzet een luxe uitgeruste Amerikaanse design caravan, zoals de firma CampoWorld die importeert voor de Nederlandse markt.

De prijsuitreiking zal aanstaande zondag plaatsvinden op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.
Provincie:
Tag(s):