maandag, 19. november 2007 - 16:57

Kane luidt 2008 in met optreden bij Erasmusbrug

Rotterdam

Op de laatste dag van dit jaar zendt Veronica het nationale Oud & Nieuw-feest uit dat plaats vindt in Rotterdam. Iedereen is bekend met de spectaculaire beelden van wereldsteden als Sydney, Londen en New York waar massa’s mensen gezamenlijk aftellen naar een nieuw jaar. Dit jaar vormt Rotterdam het decor voor zo’n uitbundig feest met een spetterend vuurwerk dat rechtstreeks te zien is bij Veronica. Ook SBS 6 en NET 5 schakelen vlak voor het inluiden van 2008 over naar de Maasstad waar Kane vlak na middernacht zijn nieuwe single ten gehore zal brengen. Het nieuwe jaar begint dus goed met het eerste live optreden van Kane sinds twee jaar.

Vanaf 20.00 uur schakelt Veronica ieder uur voor een update over naar de Maasstad waar dj’s Erick E, Roog, Leroy Styles en Luciën Foort de menigte opzwepen voor het aftellen naar 2008. Om 23.30 uur is bij Veronica het laatste half uur van 2007 live te volgen vanaf de Wilhelminapier.

Rond middernacht is de klok en het nationaal vuurwerk ook op SBS 6 en NET 5 te zien. Uiteraard kan men zelf bij dit evenement aanwezig zijn door kaarten à 8 euro te bestellen via Nieuwsjaarsnacht.
Provincie:
Tag(s):