vrijdag, 3. augustus 2007 - 11:30

Kassa voor politie bij verkeerscontrole

Regio

Bij een vooraf aangekondigde verkeerscontrole van het regionale Verkeershandhavingsteam zijn donderdag 44 bekeuringen uitgedeeld. Tussen 15.15 en 16.15 uur zijn op de Batavenweg in Herwen 132 passanten gecontroleerd op snelheid en het dragen van de autogordel en de helm.

Hierbij zijn vier bekeuringen uitgeschreven voor het overschrijden van de maximumsnelheid. Op de Eltenseweg in Lobith zijn van 16.50 tot 18.00 uur 121 passanten gecontroleerd. Hierbij zijn drie bekeuringen uitgeschreven voor het overschrijden van de maximumsnelheid en vijf voor het niet dragen van de autogordel.

In Zevenaar zijn op de Ringbaan Noord en de Doesburgseweg tussen 18.30 en 21.30 uur 217 bestuurders gecontroleerd. Acht bestuurders hielden zich niet aan de maximumsnelheid en kregen een bekeuring. Verder werd één bekeuring uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel en zijn twee bromfietsen getest op de rollenbank. Hun snelheid was te hoog en de bestuurders kregen eveneens een bekeuring. Bij deze controles zijn 21 blaastesten afgenomen. Geen van de bestuurders had te veel gedronken en dus konden zij hun weg vervolgen.
Provincie:
Tag(s):