dinsdag, 28. augustus 2007 - 9:43

Katja Schuurman wil € 15.000,- van Smulders

Uitdam

Katja en Thijs Römer-Schuurman dreigen paparazzo Edwin Smulders met een rechtzaak vanwege foto's die hij in de privé sfeer heeft genomen. Smulders zou foto's gemaakt hebben van een lezende Katja in de tuin van hun nieuwe huis in Uitdam. Deze publiceerde de fotograaf op zijn website met het doel ze te verkopen aan diverse bladen. Katja zegt dat de foto's onrechtmatig genomen zijn en wil dat ze vernietigd worden. Ook eist het stel een schadevergoeding van 15.000,- euro.

Smulders reageerde in RTL Boulevard op de brief van de advocaat van het stel. "Ik heb altijd goed met haar samengewerkt, dus ik begrijp deze reactie niet echt. Katja heeft me vaak genoeg om foto's gevraagd, die ik van haar heb gemaakt, en dan stuur ik ze ook altijd naar ze toe."

"Het stel verhuisde onlangs van de drukte van een Amsterdamse gracht naar het rustieke dorpje Uitdam, om wat meer privacy te hebben. Maar de paparazzi staan ook hier geregeld op hun stoep, en daar balen ze van. Het is ook niet toegestaan om zomaar foto's van iemand te maken, ook al sta je op de openbare weg." aldus advocaat Versteeg.

De volgende dag is bekend gemaakt dat Katja en Smulders overeen gekomen zijn dat hij geen foto's meer van het paar zal maken in hun prive omgeving. Het echtpaar Römer-Schuurman heeft laten weten, Smulders op zijn woord te willen geloven en dat als hij zich aan de afspraak houdt, een rechtzaak daarmee van de baan is.
Categorie:
Tag(s):