vrijdag, 21. september 2007 - 8:31

Kerkdienst in teken van sport

Heelsum

Ex-profvoetballer en oud-international Bert Konterman zal zondag 7 oktober komen spreken tijdens de eerste dienst van het nieuwe seizoen van Jeugdkerk Reflexxion. De eerste drie diensten zijn succesvol verlopen en daarom wordt Reflexxion vanaf nu maandelijks georganiseerd. De dienst begint om 17.00 uur. De plaats is ’t Kerkje op de Heuvel in Heelsum.

De dienst staat in het teken van sport. Het thema van de dienst is ‘Finale’. Konterman spreekt over zijn eigen leven en de Finale van ieder mens op deze aarde. Het moment van de geboorte, de aftrap, tot aan het sterven. Het WEL of NIET winnen van de Finale. Tevens zal de organisatie Athletes in Action zal ook een presentatie geven over wie ze zijn en wat ze doen.

Jeugdkerk Reflexxion uit Heelsum wordt georganiseerd door een groep enthousiaste mensen uit verschillende kerken. Ze hebben allemaal hetzelfde doel jongeren in de omgeving van Renkum, Heelsum en Oosterbeek bereiken met het Evangelie. Jeugdkerk Reflexxion wil de afstand tussen God en jongeren kleiner maken en staat open voor iedereen. Door middel van veel muziek, beelden, dans en duidelijke thema's probeert Reflexxion jongeren aan te spreken.

De diensten en de thema’s voor de komende maanden staan vast. De agenda is te vinden op de vernieuwde website van de Jeugdkerk: www.jeugdkerk-reflexxion.nl
Provincie:
Tag(s):