woensdag, 26. september 2007 - 17:22

Kia presenteert trendy Kia Sorento Sinner limited edition

Vianen

Begin deze maand zijn de Kia Trendweken van start gegaan, waarin tot en met 31 december de uitgebreide najaarscollectie van Kia centraal staat. Als onderdeel van de Kia Trendweken presenteert Kia onder andere een aantal extra complete actiemodellen. Eén van de eerste ‘nouveau coutures’ in die Kia Trendweken-serie is de exclusieve Kia Sorento Sinner limited edition, met tal van coole accessoires.

'De Sorento Sinner limited edition is door ons in samenwerking met het trendy zonnebrillenmerk Sinner ontwikkeld,' legt Cor Baltus, managing director van Kia Nederland, uit. 'Binnen de Kia Trendweken campagne past die samenwerking natuurlijk uitstekend. Sinner is jong, eigenwijs en biedt producten met een uitstekende value for money en die eigenschappen sluit naadloos aan bij de merkwaarden van Kia.'

In samenwerking met Sinner heeft Kia een uitgebreid en exclusief Sinner-pakket samengesteld, met trendy accessoires en zeer veel klantvoordeel. Het pakket, dat leverbaar is voor alle Sorento-uitvoeringen, bestaat uit een zwartlederen interieur met zilveren stiksels (met optioneel een in de rugleuning geperst Sinner-embleem), aluminium treeplanken, een dubbele uitlaatdemper, 18 inch MAK Quark 5 velgen met 255/55 HR18 Scorpion banden van Pirelli en een Sinner-badge. Bovendien ontvangen kopers van een Kia Sorento Sinner een prachtige, genummerde Sinner zonnebril en een stoere reiskoffer, eveneens van Sinner.

De normale consumentenprijs van het Sinner accessoirepakket bedraagt € 6.800,-, maar tijdens de Kia Trendweken kent de exclusieve Sorento Sinner limited edition een meerprijs van slechts € 4.200,-.

Tijdens de Kia Trendweken ontvangen kopers van een nieuwe Sorento tevens een gratis VDO/Dayton navigatiesysteem ter waarde van € 600,- of het zeer geavanceerde Pioneer AVIC-D3 navigatiesysteem met touchscreenbediening en Europa-software. Dit navigatiesysteem van Pioneer, waarbij in de Sorento Sinner tijdens het opstarten het Sinner-embleem in het scherm verschijnt, kost normaal gesproken € 1.599,-, maar tijdens de Kia Trendweken is het systeem leverbar voor slechts € 999,-. Ongeacht welk navigatiesysteem klanten ook kiezen, het totale voordeel op de Kia Sorento Sinner limited edition bedraagt daarmee maar liefst € 3.200,-. De Kia Sorento Sinner limited edition is er vanaf € 38.195,- (3.3 V6 Automaat 4WD).
Categorie:
Tag(s):