donderdag, 20. september 2007 - 8:39

Kinderboeken-weekfeest in ‘t Mozaïek

Wijchen

Op zaterdag 6 oktober vindt voor de vierde keer het Kinderboekenweekfeest in ’t Mozaïek plaats. Deze keer staat de middag in het teken van geheimen. Daarom kunnen we er ook niet al teveel van vertellen.

Wie er komen op het feest ? Het staat in geheimschrift op de posters in de bibliotheek, ’t Mozaïek en Boekhandel de Kleijn. Daar liggen ook de inschrijfformulieren voor het feest.

Willen ze dan helemaal niets verklappen ? Natuurlijk wel ! Het feest begint om 13.30 uur en het duurt tot 17.30 uur. Tijdens het feest ga je een workshop volgen. Je kunt kiezen uit een workshop schrijven (voor kinderen van 9-12 jaar), een workshop illustreren (voor kinderen van 6-8 jaar of voor kinderen van 9-12 jaar). De workshops worden gegeven door auteurs die hun sporen al verdiend hebben in de kinderboekenwereld. Maar, als je wilt weten wie het zijn, moet je toch echt het geheimschrift ontrafelen.

Na de workshops is er een voorstelling. Die wordt gegeven door de auteur die ook de schrijfworkshop doet. Hij is dan ook een echte duizendpoot.

Het feest wordt afgesloten met een geheim diner.

Wil je meedoen, dan kun je een inschrijfformulier ophalen bij Boekhandel de Kleijn, theater ’t Mozaïek of de Openbare Bibliotheek Wijchen. Het hele feest kost € 11,- per persoon.
Provincie:
Tag(s):