dinsdag, 27. november 2007 - 19:31

Kinderen Dansen op het IJs voor Zuid-Afrika

Amsterdam

Zes kinderen van bekende Nederlanders zijn momenteel druk aan het oefenen voor het eenmalige programma Kinderen Dansen op het IJs. Onder andere Dré Hazes, Christian Bauer en Didier Froger zullen op vrijdagavond 28 december hun schaatskunsten vertonen aan het Nederlandse publiek. De Nederlandse kinderen schaatsen voor hun leeftijdsgenootjes in Zuid-Afrika die hun hulp hard nodig hebben. In Kinderen Dansen op het IJs gaat het namelijk niet alleen om het spektakel op het ijs, maar vooral om het Nelson Mandela Kinderfonds. Een belpanel van oud-deelnemers van Sterren Dansen op het IJs probeert namelijk op deze avond zoveel mogelijk donateurs voor dit goede doel te werven. Nance en Gerard presenteren deze eenmalige show voor de hele familie op vrijdag 28 december om 20.30 uur.

In de show Kinderen Dansen op het IJs schaatsen zes kinderen van bekende Nederlanders voor Zuid-Afrikaanse leeftijdsgenootjes. De kinderen die meeschaatsen zijn: Nicky Vergeer (14 jaar en dochter van oud schaatskampioen en winnaar van Sterren Dansen op het IJs Hein Vergeer), Dré Hazes (13 jaar en zoon van André Hazes), Ghilaine Starreveld (5 jaar en dochter van Gaston Starreveld), Didier Froger (10 jaar en zoon van René en Natasja Froger), Sherilyn Lekatompessy (12 jaar en oud-deelneemster aan So You Wannabe a Popstar) en Christian Bauer (6 jaar en zoon van Frans Bauer).

Tussen de küren door is te zien hoe Nance en Maud (deelneemster aan het 1e seizoen van Sterren Dansen op het IJs) samen met Dré Hazes en Nicky Vergeer een bezoek brengen aan de projecten van het Nelson Mandela Kinderfonds. Ook ontmoeten zij de kinderen voor wie zij dan al wekenlang op het ijs aan het oefenen zijn.
Categorie:
Tag(s):