zondag, 4. maart 2007 - 19:29

Klanten tankstation gaan elkaar te lijf met hamers en bierworstjes

Heerlen

Drie klanten van een tankstation in de Bokstraat in Heerlen zijn zaterdagavond aangehouden, nadat ze elkaar te lijf waren gegaan met voorwerpen uit de tankshop. Door klappen met hamers, waterpassen en paraplu’s moesten twee van hen zich onder doktersbehandeling laten stellen.

De vechtpartij ontstond nadat een van de mannen zich had gestoord aan een opmerking van de caissière van het tankstation. De vrouw ergerde zich aan de harde muziek die uit een auto bij het tankstation kwam. De man, die net wilde afrekenen, bleek toevallig de eigenaar van de auto en begon de caissière meteen te bedreigen toen ze wat zei over de harde muziek.

Toen hij haar vervolgens ook nog met bierworstjes begon te bekogelen, bemoeide een van de andere klanten zich met het incident. Hij probeerde de verhitte klant te bedaren door een armklem aan te leggen, maar dat lukte niet helemaal. In het tumult dat daarop ontstond, bemoeide ook een derde bezoeker zich met het opstootje, waarna de drie met elkaar op de vuist gingen. Daarbij bedienden ze zich van wat er maar voor het grijpen lag in de tankshop. De politie heeft de mannen aangehouden voor mishandeling, openlijke geweldpleging en vernieling.
Provincie:
Tag(s):