dinsdag, 8. mei 2007 - 21:51

Kledingbank breidt steunpunten uit

Hoogeveen

Stichting Kledingbank Hoogeveen breidt zijn steunpunten uit. Een steunpunt is een adres waar particulieren hun goede kleding, bed & badtextiel e.d kunnen inleveren voor gebruik via de Kledingbank. Op deze wijze wordt veel goede kleding hergebruikt terwijl ze anders onnodig in containers zouden belanden.

Kledingbank Hoogeveen e.o beschikt inmiddels over 2 actieve steunpunten in de provincie Drenthe. Naast het steunpunt aan het Zuiderkruis 23 in Hoogeveen, waar men elke dinsdag van 19-21 uur en elke zaterdag van 9-12 uur de goederen kan inbrengen, is er nu ook een steunpunt aan de Sloodstraat 5 in Hoogeveen.
Het inbrengen van de goederen op het steunpunt aan de Sloodstraat 5 in Hoogeveen kan elke vrijdagmorgen van 9-11 uur.

Op korte termijn hoopt de Stichting Kledingbank Hoogeveen e.o in contact te komen met mensen die een steunpunt in de gemeentes Zuidwolde, Havelte, Beilen en Westerbork willen beheren. Enkele vierkante meters opslagruimte is al voldoende.

Tevens is de Stichting Kledingbank Hoogeveen e.o op zoek naar mensen die af en toe willen rijden om de goederen op te halen bij deze steunpunten. Voor nadere informatie over Kledingbank Hoogeveen e.o en kunt u gebruik maken van onze website www.kledingbankhoogeveen.nl of via info@kledingbankhoogeveen.nl.
Provincie:
Tag(s):