zaterdag, 4. augustus 2007 - 13:45

Knap gelijkspel voor FC Omniworld

Almere

FC Omniworld heeft vrijdagavond 3 augustus haar laatste oefenwedstrijd in de aanloop naar de competitie gespeeld en goed afgesloten. In Wijchen (Gelderland) werd op de velden van amateursvereniging AWC gespeeld tegen eredivisie NEC-Nijmegen. Beide teams scoorden niet, de eindstand was dan ook 0-0. Een knap gelijkspel voor FC Omniworld daar NEC-Nijmegen als sterkere club geldt en een divisie hoger speelt. In aanloop naar de competitie zijn er 6 oefenwedstrijden gespeeld . Daarvan werd er 3 keer verloren, 1 keer gelijk gespeeld en 2 keer gewonnen. FC Omniworld wist zelf 8 keer te scoren en kreeg 6 doelpunten tegen.

De tegenstanders waren RBC-Roosendaal, EFC, Ironi Kiriyat Shmona (Isr.), KSK Beveren (Belg.), Cambuur Leeuwarden en NEC-Nijmegen. Niet zoveel oefenwedstrijden, maar wel veel nuttige tegenstanders.
Het team liet de afgelopen weken zien steeds meer naar elkaar toe te groeien en naarmate de tijd vorderde, ging FC Omniworld steeds beter voetballen, met de goede resultaten van de laatste 2 wedstijden als gevolg.
FC Omniworld blijft wel op zoek naar een nieuwe spits. De Fransman Mark Quere, die deze week op proef was, keert terug naar zijn vaderland. De Franse spits heeft geen contract kunnen afdwingen.Trainer Peter Boeve was niet overtuigd van de kwaliteiten van de Fransman.
Volgende week vrijdag 10 augustus begint het echte werk weer. Dan gaat de Jupiter Leage van start. De eerste wedstrijd voor FC Omniworld is thuis tegen RKC Waalwijk. De wedstrijd begint om 20.00 uur. U kunt doordeweeks al kaartjes kopen bij de receptie van FC Omniworld.
Provincie:
Tag(s):