zondag, 2. december 2007 - 17:09

Knap Twente speelt zich langs AZ

(Elfvoetbal) FC Twente heeft zondag in een hoogstaand duel met AZ gewonnen. In Enschede werd het 2-1 voor de ploeg van trainer Fred Rutten. Twente en AZ maakten er een schitterende wedstrijd van.

Het voetbal was van hoogstaand niveau, waarbij de Tukkers het beste van het spel hadden. Het duurde echter lang voor het eerste doelpunt werd gemaakt. Een vrije trap vlak voor rust van Luke Wilkshire werd gekopt door Blaise 'Kufo en Rob Wielaert was de laatste die de bal nog raakte voor die in het doel belandde.

In de tweede helft bleeft Twente druk zetten. N'Kufo zorgde voor de 2-0 na een kwartier en twintig minuten voor tijd maakte Pelle nog 2-1. Hoewel AZ daarna wat vleugels kreeg scoorde het niet meer.