dinsdag, 6. november 2007 - 16:39

Koninklijke Luchtmacht zoekt vliegers (M/V)

Soesterberg

De Koninklijke Luchtmacht houdt op donderdag 8 en vrijdag 9 november de Vlieger-infodagen op vliegbasis Soesterberg. Doel van deze dagen is om jongeren tussen de 17 en 25 jaar, met minimaal een HAVO diploma, te interesseren voor het beroep van militair vlieger.

Tijdens de informatiedagen kunnen jongeren alles te weten komen over de keuring- en selectieprocedure, de militaire opleiding in Nederland, de praktijkopleiding in de Verenigde Staten, het werk, de uitzendingen en de uitdaging van het vliegen. Ook is er een static display waarbij verschillende vliegtuigtypes van de luchtmacht zijn opgesteld en vliegers aanwezig zijn om ervaringen te delen en vragen te beantwoorden.

Het F-16 solo display team verzorgt op beide dagen tussen 12:30 en 13:00 uur een demonstratie boven vliegbasis Soesterberg. Daarnaast zijn er voorlichters aanwezig om meer informatie te verstrekken over opleidingsmogelijkheden, het huidige vacatureaanbod en contracten bij de Koninklijke Luchtmacht.

Om toegang te krijgen tot de Vlieger-infodagen kunnen jongeren zich aanmelden via werkenbijdeluchtmacht.nl of 0800 – 0016.
Provincie:
Tag(s):