dinsdag, 18. september 2007 - 21:35

Koninklijke onderscheiding voor Geert Roeles uit Sleen

Coevorden

Burgemeester Bouwmeester van de gemeente Coevorden heeft dinsdagavond een Koninklijke Onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje-Nassau) uitgereikt aan de heer Geert Roeles uit Sleen. De uitreiking van de Koninklijke Onderscheiding vond plaats tijdens een bijzondere raadsvergadering van de gemeenteraad van Coevorden in hotel restaurant Talens te Coevorden.

Geert Roeles, geboren op 21 januari 1945, wonende te Sleen, ontving de onderscheiding vanwege zijn jarenlange verdiensten als raadslid in de gemeente Coevorden. De heer Roeles is sinds 1986 tot heden, als afgevaardigde van de VVD, raadslid in de gemeente Coevorden. Daarnaast is hij fractievoorzitter van zijn partij en voorzitter van de commissie Samenleving en Bestuur. De heer Roeles neemt morgenavond afscheid van de gemeenteraad.

Daarnaast werd hij in dezelfde bijzondere raadsvergadering beëdigd als wethouder door de voorzitter van de raad. Vanaf dit moment bekleedt de heer Roeles de functie van wethouder in het college van B&W van de gemeente Coevorden.
Provincie:
Tag(s):