woensdag, 28. november 2007 - 22:21

Koopmansplein in winterse sferen…

Assen

Temperaturen onder nul zijn er niet voor nodig om de ijzers onder te binden en op het Koopmansplein uw rondjes te schaatsen. Van zaterdag 8 december 2007 tot en met zondag 6 januari 2008 ligt daar een synthetische ijsbaan met daaromheen volop vertier en gezelligheid.

Ook hebben dit jaar ruim 3000 kinderen zich aangemeld voor het schoolschaatsproject. Onder leiding van de leerlingen van het Alfa College opleiding Sport en Bewegen krijgen zij schaatsles. Voor velen een ervaring die zij nog niet eerder hebben opgedaan.

De ijsbaan is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur, met uitzondering van 1e kerstdag en nieuwjaarsdag, dan is de ijsbaan gesloten en met uitzondering van de tijden waarop schoolschaatsen plaats vindt.

Een toegangskaartje kost € 3,00 excl. schaatshuur. Een toegangskaartje inclusief schaatshuur is € 6,00. Eigen schaatsen zijn toegestaan, mits dit kunstschaatsen of ijshockeyschaatsen zijn.

Voor bedrijven zijn er ook verschillende mogelijkheden. Bedrijven die een speciale happening willen organiseren op een ijsbaan, het kan allemaal, de ijsbaan kan door CreativeWave alle dagen van het jaar worden aangeboden met een compleet programma. Om een bedrijfsevenement op het ijs te organiseren of schaatslessen in een wijk, u vraagt en CreativeWave regelt het.
Provincie:
Tag(s):