donderdag, 14. juni 2007 - 15:58

Kostverloren wijk viert groots feest

Groningen

Op woensdag 27 juni aanstaande organiseren de Wijkgroep Kostverloren, de Speeltuincentrale, de Stichting A. van Ostade Speeltuin, Woningcorporatie Nijestee, de Vensterschool en de BSO Schildersbuurt gezamenlijk een breed opgezet wijkfeest bedoeld voor alle bewoners van de wijk Kostverloren.

Aanleiding voor de feestdag is het 10 jarig bestaan van de Wijkgroep Kostverloren, de opening van de nieuwe speeltuin en speelcontainer van de speeltuinvereniging en het project ‘Hoor De Huurder’ van Woningbouwcorporatie Nijestee.

Het feest gaat woensdagochtend om 10.15 uur van start met de feestelijke opening van de nieuwe speeltuin en de speelcontainer. Wethouder José Van Schie zal de opening verrichten. De activiteiten van het wijkfeest beginnen om 13.00 uur en duren tot 18.00 uur.

Er zal live muziek zijn, onder andere verzorgd door het duo 'Mijn Vrouw En Ik'. De hele middag zal vanaf de Adriaan van Ostadestraat een huifkar rijden. Bewoners worden uitgenodigd om een tour door de eigen wijk te maken onder begeleiding van deskundige gidsen. De gidsen zullen vertellen over oud én over nieuw Kostverloren.
Provincie:
Tag(s):