zaterdag, 23. juni 2007 - 14:50

Kranten-bezorgster in elkaar getrapt door twee mannen

Venlo

In Venlo is zaterdagochtend rond 06.20 uur een krantenbezorgster slachtoffer geworden van een mishandeling. De 36-jarige vrouw werd door twee mannen in elkaar getrapt op de Hogeschoolweg in het Wilhelminapark toen zij bezig was met haar werkzaamheden. De vrouw moest zich onder behandeling stellen in het ziekenhuis, meldt de politie Limburg-Noord zaterdag.

De vrouw zag tijdens haar dienst twee mannen bij haar fiets staan. Ze zag dat de mannen enkele kranten pakten uit de tas. Hierop sprak zij de twee aan waarna ze werd aangevallen. Er ontstond een worsteling waarbij de vrouw door beide mannen meerdere malen werd getrapt en geslagen. Uiteindelijk renden beide daders weg de Hogeschoolweg op.

De Venlose kon na de grove mishandeling toch nog terugfietsen naar haar collega’s. Hier aangekomen zakte ze vervolgens in elkaar. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis in Venlo. Na een korte behandeling kon zij weer naar huis. Ze heeft enkele flinke kneuzingen en schaafwonden opgelopen, aldus de politie.

Volgens het slachtoffer werd ze mishandeld door twee zogenaamde ‘junktypes’. Een van de daders heeft bij de worsteling enkele krassen in zijn gezicht opgelopen. De politie heeft inmiddels een buurtonderzoek ingesteld en is op zoek naar de voortvluchtige daders.
Provincie:
Tag(s):