vrijdag, 25. mei 2007 - 22:28

Laandleevn houdt Open Huis

Nieuw Weerdinge

De realisatie van het appartementencomplex Laandleevn in het centrum van Nieuw-Weerdinge nadert de eindfase. Reden voor Woon Raad & Daad en Jeltes ten Hoor Nieuwbouwmakelaars in Emmen om op woensdag 6 juni Open Huis te houden. Belangstellenden kunnen tussen 13.30 en 15.30 uur het koopappartementgebouw De Zende bezichtigen.

In Nieuw-Weerdinge worden maar zelden appartementen gebouwd. De verwachting is dat het complex in een behoefte voorziet. Mensen die graag op het Drentse platteland willen wonen of een band hebben met Nieuw-Weerdinge, kunnen hier comfortabel, modern en betaalbaar wonen.

Het complex bestaat uit de drie appartementgebouwen De Zende (zeis), De Rieve (hooivork) en De Batse (platte schop). Ieder appartement is ruim van opzet en heeft een woonoppervlak van meer dan honderd vierkante meter.

De bouwstijl van de appartementen sluit visueel goed aan bij de lintbebouwing langs het kanaal. Dit is terug te vinden in de oranje-rode baksteen, verticale houten delen en gevarieerde pannenkappen. De Zende bestaat uit zeventien koopappartementen. De Rieve en De Batse bevatten samen 29 appartementen en zijn voor de verhuur bestemd.
Provincie:
Tag(s):