maandag, 8. oktober 2007 - 16:26

'Laat maar zien die wijncollectie'

Amsterdam

Siemens Consumer Products komt in november met een geheel nieuw modulair inbouwsysteem van koelkasten,vriezers en een wijnklimaatkast genaamd coolFlex. Het systeem bestaat uit 7 modules die onderling gecombineerd kunnen worden. Men kan kiezen uit verschillende breedtematen en uitvoeringen om hun coolcentre zoveel mogelijk af te stemmen op de persoonlijke wensen en inrichting van de keuken.

De keuken wordt een steeds prominentere plek in huis. Het is altijdengeen ruimte meer waar alleen maar gekookt wordt; het is een comfortabeleleefruimte die tegenwoordig gezien mag worden. Daar hoort passende keukenapparatuur bij. CoolFlex is ontwikkeld om flexibele oplossingen te biedenvoor koelen en vriezen, zodat men de ruimte naar eigen wens kan inrichten. De eerste vraag is dus niet meer“waar plaats ik m’n koelkast?�, maar“hoeveel ruimte wil ik voor koelen en hoeveel voor vriezen?�.

Alle apparatuur is 213,4 cm hoog en verkrijgbaar met roestvrijstalen deuren of volledig geïntegreerd met meubelfronten naar keuze. De wijnklimaatkast is voorzien van een glazen deur met UV-filter, waarbij ook gekozen kan worden voor een roestvrijstalen of meubelfront deurframe.

Als er aan ruimte geen gebrek is, dan is de keuken pas compleet met een wijnklimaatkast. De wijnklimaatkast,waar 98 flessen in kunnen liggen, heeft twee gescheiden temperatuurzones die elektronisch regelbaar zijn tussen 5 en 18 graden. De geïntegreerde verlichting kan ook met de deur dicht worden ingeschakeld, zodat de wijncollectie goedzichtbaar blijft.

De nieuwe apparatuur kost meen paar centen maar dan mag deze keukenapparatuur ook gezien worden. CoolFlex is verkrijgbaarvanaf november 2007 en de verkoopadviesprijzen liggen tussen de 3979 euro en 6199 euro.
Categorie:
Tag(s):