woensdag, 18. april 2007 - 15:27

L’Occitane 'provence' boetiek in Rembrandthof

Amstelveen

Op 28 april opent L’Occitane en Provence haar vierde boetiek in Nederland. Na Amsterdam, Utrecht en Den Haag is aan Amstelveen de eer om kennis te maken met de bijzondere well-being producten uit de Provence. Voor elk lichaamsdeel zijn er authentieke verzorgingsproducten met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Bij binnenkomst waant men zich in de Provence door de herkenbare geuren van bijvoorbeeld lavendel, roos en oranjebloesem. Ter ere van de opening maakt iedere bezoeker op 28 april kans op één van de L’Occitane Mystery Cans.

Tijdens de officiële opening mag het verkooppersoneel een aantal ‘mystery cans’ weggeven aan bezoekers van de boetiek. Wat er in deze cans zit, blijft uiteraard een verrassing. Wel is zeker dat de gelukkigen allen een stukje van de Provence mee naar huis krijgen. Alle producten symboliseren namelijk de Franse verfijning en het eerlijke Franse leven op het platteland. Anders gezegd: wie een mystery can opent, brengt daarmee de Provençaalse sfeer in huis.

Maatschappelijk verantwoord en milieubewust ondernemen staan bij L’Occitane hoog in het vaandel. Behalve bijenkorfproducten gebruikt L’Occitane geen dierlijke producten en test producten nooit uit op dieren. Bovendien geeft L’Occitane duidelijk de voorkeur aan traditionele en oorspronkelijke productiemethoden, waarbij kwaliteit prevaleert. De locale leverancier krijgt voorrang en hiermee wordt duurzame ontwikkelingshulp ondersteunt. De ingrediënten van de producten zijn biologisch: van synthetische vervangers is geen sprake. Ondanks de alternatieve en traditionele manier van produceren ogen de producten zeer ‘sophisticated’.

Tijdens de opening staat de boetiek in het teken van de nieuwe Almond-Apple lijn. Amandel en appel worden voor het eerst gecombineerd met als resultaat een stevige en fluweelzachte huid. De Almond-Apple lijn is speciaal ontworpen voor vrouwen tussen de 25 en 35 jaar, het helpt effectief te beschermen tegen de eerste tekenen van het ouder worden.
Categorie:
Tag(s):