woensdag, 5. september 2007 - 12:57

Leo Stöver 75 jaar lid van de ESV

Eindhoven

De Eindhovense Sport Vereniging (E.S.V.) is trots te kunnen melden dat haar oudste lid, de heer Leo Stöver, zich 75 jaar geleden als lid heeft aangemeld bij de vereniging. Op zaterdag 29 september wordt dit uitgebreid gevierd.

Leonardus Stöver, geboren op 23 augustus 1920, heeft in deze lange periode 60 jaar actief gevoetbald bij de vereniging en is ondertussen in de Brabantse voetbalwereld een waar icoon geworden. Naast een schitterende voetbalcarrière was hij 2 maal voorzitter van de ESV en staat tot op de dag van vandaag nog steeds de jongens van de selectie op zondag aan te moedigen bij de thuiswedstrijden.

Zijn andere grote passie is de carnavalsvereniging De Bolhoedjes waar hij 15 jaar voorzitter was. Het bestuur van E.S.V. wil deze unieke gebeurtenis niet zomaar laten voorbij gaan. Op zaterdag 29 september 2007 zetten zij de heer Stöver extra in de bloemen en aangezien hij 2 grote passies heeft worden die feestelijk gecombineerd.

Voorafgaand aan de receptie staat een veteranenwedstrijd geprogrammeerd tussen oud veteranen van E.S.V. en carnavalsvereniging "De Bolhoedjes". Na afloop van deze niet te missen wedstrijd is iedereen uitgenodigd die Leo wil feliciteren tijdens de receptie in de kantine van E.S.V. aan de Oude Bosschebaan 30 te Eindhoven vanaf 20.00 uur.
Provincie:
Tag(s):