maandag, 13. augustus 2007 - 16:05

Lichaams-producten met olijf en tomaat

Amstelveen

Wanneer de dagen langer worden en de zon je huid streelt, is er niets fijner dan genieten van de natuur en de pure, frisse buitenlucht. Het tuinieren, in de moestuin werken of gewoon de plantjes op het balkon verzorgen…. Buiten werken is een plezier voor iedereen, of je nu buiten woont of in de stad.

L’Occitane heeft een nieuwe reeks biologische lichaamsproducten gecreëerd die het heerlijke van een zomertuin in zich hebben en twee typische Provençaalse ingrediënten combineert: olijf en tomaat. Een niet allerdaagse combinatie maar wel een uniek schoonheidsrecept om de huid te beschermen en te herstellen. De producten hebben een frisse natuurlijke geur die zowel mannen als vrouwen zullen aantrekken.

Voor de nieuwe producten gebruikt L’Occitane biologische olijfolie – dat bekend staat om zijn voedende, beschermende en verzachtende eigenschappen. L’Occitane combineert deze biologische olijfolie met een biologisch extract van de Provençaalse tomaat.
De tomaat heeft verzachtende eigenschappen en een hoog gehalte aan mineralen (potassium, magnesium, fosfor), dat de huid vitaal houdt. De Olijf & Tomaat producten brengen je dichter bij de natuur, je kunt elke dag de zomertuin op je huid ervaren.

Het ECOCERT label biedt een dubbele garantie:
• Een product-garantie:Alle gecertificeerde cosmetische producten bevatten minimaal 95% aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong, terwijl 95% van alle plantaardige ingrediënten afkomstig moet zijn van Biologische Landbouw. De resterende 5% moet afkomstig zijn van een zeer beperkte lijst van slechts zes geautoriseerde groepen van conserveringsmiddelen. ECOCERT-gecertificeerde producten bevatten geen synthetische kleurstoffen of geuren. Ze bevatten geen minerale oliën, siliconen of conserveringsmiddelen.

•Een proces-garantie:Van alle productieprocessen wordt gecontroleerd of ze op milieuverantwoorde wijze worden uitgevoerd (energie- en afvalbeheer) en of ze mens- en diervriendelijk zijn. De eindproducten worden niet getest op dieren en de verpakkingen zijn her te gebruiken.

Vanaf vandaag zijn in de L’Occitane boutiques vier Olijf & Tomaat producten te koop: hand crème, shower gel, vloeibare zeep en handzeep.
Categorie:
Tag(s):