woensdag, 17. oktober 2007 - 20:07

Licht uit tijdens 'Nacht van de Nacht'

Zuidhorn

27 oktober wordt voor de derde keer de Nacht van de Nacht georganiseerd. Doel is tijdens deze nacht zo veel mogelijk verlichting te doven. Met deze kaarsenactie wil de gemeente Zuidhorn haar inwoners stimuleren de binnen- en buitenverlichting één avond uit te laten en het huis met kaarsen te verlichten. Deelnemers aan de kaarsenactie maken kans op een smakelijke prijs en een spaarlamp.

Tegen inlevering van een volledig ingevulde bon kunnen inwoners bij de deelnemende winkeliers of op het gemeentehuis twee kaarsen afhalen. De ingeleverde bon is gelijk het lot. Op de avond van de Nacht van de Nacht, 27 oktober, trekken verschillende raadsleden om 21:00 uur per woonplaats een lot. Tussen 21:00 uur en 23:00 uur gaan de raadsleden en collegeleden de deuren langs van de geselecteerde adressen. Zij controleren of de lampen gedoofd zijn en de kaarsen branden. Is dat het geval, dan ontvangt u ter plekke uw smakelijke prijs!

Is dat niet het geval, dan valt u buiten de prijzen en wordt een nieuw lot in uw woonplaats getrokken. De kaarsen zijn van 17 tot en met 24 oktober gratis af te halen. Per adres is maximaal 1 set kaarsen beschikbaar.

De stichting Welzijn organiseert op de avond van de Nacht van de Nacht voor tieners en jongeren een feest in Malibu Grijpskerk. Dit feest staat geheel in het teken van “Laat het donker donker zijn�.
Provincie:
Tag(s):